SÁROSPATAK VÁROS RENDELŐINTÉZETE

3950 Sárospatak Comenius u. 20

 

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Kedves Betegeinket, hogy Sárospatak Központi Háziorvosi Ügyelet 2020. július 17-én (pénteken) visszaköltözik eredeti telephelyére Sárospatak, Comenius utca 16. szám alá.

A Háziorvosi ügyelet ügyeleti ideje változatlan (hétköznap: 16 órától – 8 óráig, hétvégén, ünnepnapokon: 8 órától – 8 óráig)

Telefonszám nem változik tekintettel arra, hogy a központi telefonszámunk az Országos Mentőszolgálat Központi Diszpécserszolgálatához fut be (06-46/477-104).

Továbbiakban is kérjük, ha Ön vagy családtagja hirtelen belázasodik, köhög vagy nehezebben lélegzik, és az elmúlt 14 nap folyamán külföldön járt, vagy esetleg arról van tudomása, hogy új koronavírussal igazoltan fertőzött személlyel érintkezett, akkor telefonon hívja a háziorvosi ügyeletet (06-46/477-104).

Ismételten felhívnánk a figyelmet, hogy a Központi Háziorvosi Ügyelet keretében csak és kizárólag sürgősségi ellátás nyújtható. Kérnénk kedves betegeinket, hogy a fertőzés veszély csökkentése érdekében csak indokolt esetben a keressék a Központi Háziorvosi Ügyeletet.

Közösen, a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket a fertőzés veszélyétől.

Vigyázzunk egymásra!

 

Sárospatak Központi Háziorvosi Ügyelet